Friday 27 July 2012

kuvia kuvia kuvia kuvia

Taisin jo mainita aiemmin, että olin toukokuun lopussa Glasgow'ssa Stag & Dagger-festareilla (menin Death Gripsin takia, ne peruutti...). Kyseessähän oli siis ensimmäinen matkani Britannian sisällä, joten päätettiin sitten repästä kunnolla ja matkustaa railakkaat 9,5 tuntia Megabussilla Skotlannin kansallisromanttisiin maisemiin. Anteeksi ranskani mutta Glasussa oli maineensa veroisesti iha vitun kylmä, olin siis toukokuussa villapaita ja sadetakki päällä. Ja jäässä. Laittaa Suomen kesänkin vähän perspektiiviin.

Mulla ja Johannalla oli kummallakin kertiskamerat mukana, tässä vähän niistä!


Bussissa mielenterveys järkkyy... Kokemus sinänsä toi maka Englannin läpi bussilla. Paljon oli landee ja kaupungeista tuli sitä masentavampia mitä pohjoisempaan meni. Ens lokakuussa mennään Nathanin kotikaupunkiin Newcastleen (Bloc Partyn keikalle lol) Skotlannin rajalle, ehkä mielipide sillon muuttuu!


Richard soi Skotlannin ylpeyttä eli haggisia eli lampaan sisäelimiä mahalaukussa. Oli kuulemma vaan "a bit boring", mikä pettymys. 


Tää oli pakko laittaa koska mun nenä ja Rosan huulet ja meijän iteleikatut otsatukat ja samanväriset kynsilakat. 

 
Glasgown keskustaa..... No okei, ei kaikki ihan tältä näyttänyt.


Se infamous deep fried mars bar erittäin blurrina. Suosittelen kerran elämässä kokeilemaan!

 
Asuttiin Richardin kaverin Bradleyn luona, ei onneksi kuitenkaan noissa kerrostaloissa... Glasgow on oikeesti ihan kiva kaupunki, jotenkin vaan päädyin ottaman kuvia ihan kamalista alueista, heh.


Mikäs sen mukavampaa kun vähän pääkalloja siellä täällä!


Johanna ja Rosa baarissa sängyssä. Muistaakseni sen paikan nimi oli joku Room 101 ja se oli sistuettu normikämpäks, tosi kiva! Baarimikkona oli ihan jäätävän hottis partamäni jonka selän takana oli kyltti missä luki "don't try to hit on the barman, he's not interested" Dreams crushed. :( Saanen myös sanoo, että oltiin myös paikassa jossa pint makso PUNNAN!!!!! Lontoo ota oppia.


Nää "twenty is plenty" kyltit oli musta niiiin liikkiksiä.


Skotlannissa ei saa juoda kadulla (lol), mutta tietenkin nämä yhdet pahisket viis veisasivat lain kovasta kourasta ja kaatoi viiniä kurkkuun pääkadun kulmalla... Poliisi tuli ja vedettiin erittäin toimivaksi todettu "We're from Finland :'("-kortti ja pollarit jätti rauhaan, joskin ottaen viinit mukanaan. Niin ja toim. huom. minä en tähän viiniin koskenut!! Eli älä huoli äiti, en ole rikollinen toisin kuin eräät.

Niin ja olihan mulla kännykkäkin. pari fotoo matkalta:



Mentiin Prestonin läpi, joka on jossain vähän Manchesteristä pohjoiseen ja ehkä masentavin paikka mistä olen koskaan läpi ajanut. Lontoossa ei huomaa kuinka kusessa Britannian talous on, mutta tuolla pohjoisessa sitä ei voi ignoorata.


Näitä Lontooseen, kiitos!


Tämä oli jotain niin hienoa.

Viikonlopuksi meen Kuudenteen Aistiin! Voitte tulla sunnuntaina tervehtimään Iceagen eturiviin, oon se tyttö jolla on sydämenmuotonen MARRY ME JAKOB kyltti messissä.

No comments:

Post a Comment